Smart Railway Solution
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
email: gayermarksmartrailwaysolution.hu       telefon: +36-20-5655123
Társaságunkról Időszakos oktatások Időszakos vizsgák Vasútszakmai alapképzések Vasúti járművezetői alapképzések Vonalismereti képzések Típusismereti képzések „Oktató mozdonyvezetői” képzések Elévült vizsgák felújítása Határforgalmi oktatások és vizsgák   English   Deutsch Útvonalkönyvek Társaságunkról Induló képzések Kapcsolat

Jelzőőr alapképzés

Útátjárót kell fedezniük?
 
Ha egy cég vasúti pálya vagy biztosítóberendezés kivitelezéssel, karbantartással foglalkozik, akkor elkerülhetetlen, hogy a kikapcsolt vagy nem működő fénysorompó lesz a munkaterületen. Az útátjárókat ez esetben jelzőőrrel kell fedezni, amely tevékenységhez hatósági vizsgás képesítés szükséges.
 
A közelmúltig a jelzőőri képesítést adó képzések tananyagába több más tevékenység (térközőr, sorompókezelő, stb.) is beletartozott, de ez már a múlté. Ma már lehetőség van kizárólag jelzőőr képesítést adó, ezáltal a korábbi évekhez képest rövidebb, egyszerűbb és olcsóbb képzések tartására.
 
Ősszel induló Jelzőőri tanfolyamunk már ezen új elvek mentén szerveződik. A képzés megindításához szükséges képzési program jelenleg van elkészítés és jóváhagyatás alatt, ezért a pontos tanfolyami óraszám és a tanfolyami díj még nem ismert. Rövidesen ez is kihirdetésre kerül, figyelje honlapunkat!
 
A képzésre való jelentkezés személyi feltételei:
- Alapfokú végzettség (azaz 8 általános)
- Orvosi alkalmasság a 203/2009 (IX. 18.) Kormányrendelet szerint
- Betöltött 18. életév.
 
A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul.

További információkért készségesen állunk rendelkezésükre. Várjuk jelentkezésüket.
Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését! Rugalmas oktatási rendszerünk és több éves szakmai tapasztalatunk alapján állunk rendelkezésükre.
 
Letölthető dokumentumok:
Jelentkezési lap (Word dokumentum, 78)
© Smart Railway Solution Kft. 2014-2016 © 2016