Smart Railway Solution
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
email: gayermarksmartrailwaysolution.hu       telefon: +36-20-5655123
Társaságunkról Időszakos oktatások Időszakos vizsgák Vasútszakmai alapképzések Vasúti járművezetői alapképzések Vonalismereti képzések Típusismereti képzések „Oktató mozdonyvezetői” képzések Elévült vizsgák felújítása Határforgalmi oktatások és vizsgák   English   Deutsch Útvonalkönyvek Társaságunkról Induló képzések Kapcsolat

Határforgalmi oktatások és vizsgák


A Magyar Köztársaság határát átlépő, a szomszédos országok első (határ, üzemváltó) állomásáig közlekedő vonatokat továbbító magyar mozdonyszemélyzetnek ismerniük kell a szomszédos vasút alapvető jelzési- és forgalmi ismereteit is. A MÁV Zrt. O.1. számú Oktatási Utasítás is előírja a határforgalmi vizsgát a határátmenetben közlekedők mozdonyvezetők és a kint szolgálatot teljesítő kocsivizsgálók részére, a magyar és az adott külföldi vasutak forgalmi- és jelzési utasításainak eltéréseiből.
 
Társaságunk, a Smart Railway Solution Kft. határforgalmi oktatások és vizsgák szervezését is vállalja a tranzitáló mozdonyvezetők, vonatkísérők részére, vagy a vonatokat a külföldi határállomásokon átvevő kocsivizsgálók számára.
 
Szlovénia felé, a Hodos üzemváltó állomáson való munkavégzésre az állomás sajátosságait ismertető Kézikönyvből is vizsgázniuk kell a határforgalomban szolgálatot teljesítő munkavállalóknak. Cégünk ilyen jellegű oktatások és vizsgák szervezését is biztosítja Partnereink számára.
 
© Smart Railway Solution Kft. 2014-2016 © 2016