Smart Railway Solution
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
email: gayermarksmartrailwaysolution.hu       telefon: +36-20-5655123
Társaságunkról Időszakos oktatások Időszakos vizsgák Vasútszakmai alapképzések Vasúti járművezetői alapképzések Vonalismereti képzések Típusismereti képzések „Oktató mozdonyvezetői” képzések Elévült vizsgák felújítása Határforgalmi oktatások és vizsgák   English   Deutsch Útvonalkönyvek Társaságunkról Induló képzések Kapcsolat

Időszakos vizsgák szervezése


Minden, a vasúti közlekedés biztonságával összefüggő munkakörben foglalkoztatott munkavállalónak előírt időközönként számot kell adniuk szakmai tudásáról, időszakos hatósági vizsga keretében.
 
Ennek mikéntjét a 19/2011. (V. 10.) NFM rendelet és a KTI Vasúti Vizsgaközpont Vizsgaszabályzat és Eljárási Rend rendelkezései, és egyéb vasúti utasítások szabályozzák. Időszakos vizsgák szervezésére csak a hatósági engedéllyel és regisztrációval rendelkező szervezet jogosult.
 
Az előírt időszakos vizsgáztatások megszervezését és lebonyolítását – a Vasúti Vizsgaközpont bevonásával – és az ezzel kapcsolatos dokumentálást is vállaljuk. A vizsgabiztosok kérés esetén Megrendelőink telephelyén bonyolítják le szakszemélyzetük vizsgáztatását. Igény esetén ezt megelőzően külön vizsgafelkészítést is vállalunk.
 
© Smart Railway Solution Kft. 2014-2016 © 2016