Smart Railway Solution
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
email: gayermarksmartrailwaysolution.hu       telefon: +36-20-5655123
Társaságunkról Időszakos oktatások Időszakos vizsgák Vasútszakmai alapképzések Vasúti járművezetői alapképzések Vonalismereti képzések Típusismereti képzések „Oktató mozdonyvezetői” képzések Elévült vizsgák felújítása Határforgalmi oktatások és vizsgák   English   Deutsch Útvonalkönyvek Társaságunkról Induló képzések Kapcsolat

Típusismereti képzések


A vasúti járművezetők (mozdonyvezetők) csak olyan mozdonyokon, vasúti járműveken teljesíthetnek önálló szolgálatot, amelynek kiszolgálásából típusismereti képesítéssel rendelkeznek.
 
A típusismereti képzésekhez a Vasúti Vizsgaközpont által jóváhagyott képzési program, az adott típust jól ismerő, hatósági regisztrációval rendelkező vasútszakmai oktató szükséges.
 
Cégünk a legkülönfélébb járműtípusokra vállalja a mozdonyvezetők és vasúti munkagép vezetők típusismereti képzését, és hatósági vizsgáik megszervezését a KTI Vasúti Vizsgaközpont bevonásával.
 
Főleg magánvasutak kényszerülnek rá, hogy hazánkban eddig nem ismert, vagy kevésbé elterjedt típusú vontatójárműveket üzemeltessenek. Idegen tulajdonú mozdonyok bérlése esetén sürgősen szükségessé váló mozdonyvezető típusismereti képzésben nehézséget jelenthet, hogy az adott vontatójárművet ismerő szakszemélyzet nem képes magyar nyelven átadni az üzemeltetéshez szükséges ismereteket és dokumentációkat és hogy a képzéshez és a hatósági vizsgához a Vasúti Vizsgaközpont által jóváhagyott képzési program is szükséges. Magánvasutaknál kiemelten fontos, hogy az adott vontatójármű kiszolgálását megfelelő tudású személyzet végezze és megnyugtató módon szakszerűen tudja elhárítani a kisebb, egyébként szolgálatképtelenséget okozó hibákat.
 
Cégünk ebben is képes segíteni Megrendelőinek. A legelterjedtebb idegen országbeli mozdonyokra, melyek a meglévő hazai hatósági típusengedély birtokában bármikor könnyen használatba vehetőek, vállaljuk mozdonyvezetőik típusismereti képzését. A típusismereti oktatásokat az adott járműre, a gyártó cég vagy azt egy másik, régebben, vagy nagyobb darabszámban üzemeltető idegen vasúttársaság által kiképzett szakembereink tartják.
 
Nem csak mozdonyok, hanem egyéb vasúti járművek (sajátgéperejű vasúti munkagépek, vasúti vágánygépkocsik, stb.) típusismereti képzését is vállaljuk.
 
Kérje ajánlatunkat!
 
Típusismereti képzést kizárólag vasúti társaságok megrendelésére vállalunk, sajnos magánszemélyek részére nem.
 
© Smart Railway Solution Kft. 2014-2016 © 2016