Smart Railway Solution
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
email: gayermarksmartrailwaysolution.hu       telefon: +36-20-5655123
Társaságunkról Időszakos oktatások Időszakos vizsgák Vasútszakmai alapképzések Vasúti járművezetői alapképzések Vonalismereti képzések Típusismereti képzések „Oktató mozdonyvezetői” képzések Elévült vizsgák felújítása Határforgalmi oktatások és vizsgák   English   Deutsch Útvonalkönyvek Társaságunkról Induló képzések Kapcsolat

Vonalismereti képzések


A vasúti járművezetők (mozdonyvezetők) csak olyan vasútvonalakon vezethetnek önállóan, amelyekre érvényes vonalismerettel rendelkeznek. A korábbi években a vonalismeret megszerzése egyszerű vonalbeutazásokkal lehetséges volt, de a 2011. évben ez megváltozott. Vasúti járművezetők (mozdonyvezetők) részére vonalismeret újonnan csakis hatósági vizsgával záródó képzésen szerezhető, amelyet a vonalon teljesített megszokott vezetési (utazási) gyakorlaton kívül egy rövid elméleti oktatásnak is meg kell előznie.
 
A vonalismereti képzésekhez többek között a Vasúti Vizsgaközpont által jóváhagyott képzési program, az adott vasútvonalat jól ismerő, hatósági regisztrációval rendelkező vasútszakmai oktató szükséges.
 
Ha az adott vasútvonalra Vonali Végrehajtási Utasítás (VVU) is hatályos, akkor a vonalismereti képzés során ezen utasítás ismeretanyagát is el kell sajátítani a járművezetőknek, és a hatósági vizsga során erről is számot kell adni.
 
Társaságunk, a Smart Railway Solution Kft. a legkülönfélébb vasútvonalakra vállalja a mozdonyvezetők vonalismereti képzését, és hatósági vizsgáik megszervezését a KTI Vasúti Vizsgaközpont bevonásával.
 
Kérje ajánlatunkat!
 
Vonalismereti képzést kizárólag vasúti társaságok megrendelésére vállalunk, sajnos magánszemélyek részére nem.
 
© Smart Railway Solution Kft. 2014-2016 © 2016