Smart Railway Solution
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
email: gayermarksmartrailwaysolution.hu       telefon: +36-20-5655123
Társaságunkról Időszakos oktatások Időszakos vizsgák Vasútszakmai alapképzések Vasúti járművezetői alapképzések Vonalismereti képzések Típusismereti képzések „Oktató mozdonyvezetői” képzések Elévült vizsgák felújítása Határforgalmi oktatások és vizsgák   English   Deutsch Útvonalkönyvek Társaságunkról Induló képzések Kapcsolat

Időszakos oktatások


Minden szervezet, amely a vasúti közlekedés biztosságával összefüggő munkakörökben foglalkoztat munkavállalókat – legyen az országos vasúti társaság, saját célú vasútüzem, erdei vasút vagy egyéb, vasúti tevékenységet végző szervezetek – köteles munkáját az érvényben lévő jogszabályi és egyéb előírások szerint végezni. Emiatt szükséges a szakszemélyzetet időszakos oktatásban részesíteni, valamint rendszeresen vizsgáztatni. Ennek megszervezése, a szükséges hatósági engedélyek beszerzésén túlmenően az alkalmas oktatók felkutatása miatt sem egyszerű feladat, továbbá a tudásanyag magas színvonalú átadásához szükséges eszközökkel is kevesen rendelkeznek. Az időszakos oktatások tartása a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyéhez és regisztrációjához kötött, amelyet csak nehezen teljesíthető személyi és tárgyi feltételek teljesülése esetén adnak ki.
 
E feladatok megoldásában kívánunk Partnereink segítségére lenni, a hatályos jogszabályokat és egyéb előírásokat szem előtt tartva, rugalmasan, a lehető leginkább Megrendelőink igényeihez igazodva.
 
A vasúti szakszemélyzet tagjaira előírt időszakos oktatásokat a vonatkozó területre szakképzett forgalmi és műszaki szakembereink végzik, a hatályban lévő utasítások alapján. Az alapelveket és szabályokat a 19/2011. (V. 10.) NFM rendelet és a KTI Vasúti Vizsgaközpont Vizsgaszabályzat és Eljárási Rend, szerint követjük. Tevékenységünkkel kapcsolatos dokumentációk elkészítését, mint például oktatási ütemterv, oktatási napló összetett oktatási szolgáltatásunk keretében vállalja társaságunk. Az oktatások helyszínének figyelembe vételénél nem kell kényelmetlenséggel számolni, hiszen igény esetén munkatársaink Megrendelőink saját telephelyén, saját oktatótermeiben végzik az oktatást. A megfelelő színvonalhoz szükséges technikai és egyéb segédeszközöket, segédleteket is biztosítjuk. Szükség esetén rendkívüli esetben is rendelkezésükre állunk, legyen az újfelvételes, vagy betegállományból visszatérő dolgozók, vagy egyéb okból szükségessé váló rendkívüli oktatás.
 
© Smart Railway Solution Kft. 2014-2016 © 2016