Smart Railway Solution
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
email: gayermarksmartrailwaysolution.hu       telefon: +36-20-5655123
Társaságunkról Időszakos oktatások Időszakos vizsgák Vasútszakmai alapképzések Vasúti járművezetői alapképzések Vonalismereti képzések Típusismereti képzések „Oktató mozdonyvezetői” képzések Elévült vizsgák felújítása Határforgalmi oktatások és vizsgák   English   Deutsch Útvonalkönyvek Társaságunkról Induló képzések Kapcsolat

Balesetvizsgáló tanfolyam

2023. októberi kezdettel Balesetvizsgáló tanfolyam indítunk, Budapesten.
 
A 24/2012. (V. 8.) NFM rendelet előírja, hogy a vasút társaságoknak, vasúti balesetek vagy váratlan vasúti események bekövetkezése esetén szakmai (üzembentartói) vizsgálatot kell tudni lefolytatniuk. Az üzembentartói vizsgálatot az a szakember folytathatja le, aki a rendeletben előírt 160 órás balesetvizsgáló tanfolyamot elvégezte.
 
A Balesetvizsgáló tanfolyam nem csak a balesetvizsgálói tevékenységre készít fel, hanem kiváló továbbképzési lehetőség is vasúti szakemberek számára. A résztvevők a vasúti társaságok biztonságirányítási rendszerével (BIK), a biztonságos vasútüzemeltetéssel, a közlekedésben szerepet játszó emberi tényezővel, vasúti társaságok menedzseléssel kapcsolatos ismeretekkel is gazdagodnak. Képzésünk egy újfajta szemléletet is átad, amely bármely vasútvállalat irányítása, vezetése során készpénzre váltható.
 
Társaságunk a Közlekedésbiztonsági Szervezet által nyilvántartásba vett képző intézmény, elkészítettük e tanfolyam képzési tematikáját. A balesetvizsgáló tanfolyam az üzembentartói vizsgálatok végzésére készít fel, az elméleti és gyakorlati órák után vizsgával zárul. A képzés elvégzését ajánljuk minden vasúti társaság vasútbiztonsággal foglalkozó szakemberei számára.
 
A részvételi díj: 495.000 forint + ÁFA / fő. Kettőnél több jelentkező esetén árkedvezményt biztosítunk.
 
Jelentkezési határidő: 2023. október 15.
 
A tanfolyamkezdés időpontja: 2023. október
 
A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul.
 
Letölthető dokumentumok:
Jelentkezési lap (Word dokumentum, 74 kB)
© Smart Railway Solution Kft. 2014-2016 © 2016